Mot Stora Essingen

Nu bär det av mot stora Essingen, mamma kommer inte förens på tisdag så jag får lägenheten lite för mig själv! Men Anna håller mig sällskap ikväll så vi ska ha lite mys. Förkylningen har dock inte blivit bättre, men hostar bara nu. Tror det är mest irriterade för dom runt om kring mig. Haha. Men men vad ska man göra! 



Hundvakt♡

Har åkt på en riktigt förkylning, det rinner ur ögonen och näsan och jag nyser hela tiden. Iallafall har jag varit hundvakt sen igår och snart kommer pappa och hämtar mig, och jag ska få krypa ner i min säng och kolla på The Vampire Diaries. Men just nu ska jag hugga in på min kladdkaka jag nyss bakade. Hoppas jag känner någon smak bara! 




 

Te och Zlatan


snabbis

ett snabbt inlägg nu innan jag drar och möter Alicia.
träningen gick väl sisodär, kände att jag kunde kört lite hårdare än vad jag gjorde men men, blir väl att dra dit i morgon igen kanske!
Juste! idag fick vi våra arbetskläder, fyfan söger jag bara! så himla fula! USH säger jag bara. ska ta med kläderna hem imorgon så får ni se!
nu måste jag springa till bussen. puss!

Träna

Är på väg hem från skolan nu. Ska möta Anna hos hennes pappa o sen ska vi direkt till gymmet! Fan vad jag vill bli fit nu asså! Men jag är alldeles för lat :( 



Dagens Outfit



Godmorgon

Godmorgon på er! Idag hann jag faktiskt med att ta både outfitbild och äta frukost! 


Sweater weather ♡








Fredag den 13:de

Tycker faktiskt inte att jag har haft speciellt mycket otur idag faktiskt! Den här dan har varit en av veckans bästa. Eller kommer iallafall bli! 
I skolan blev jag klar med en  förjdjupningsuppgift, vi hade skolfoto som gick förvånansvärt bra faktiskt. Sen slutade vi oxå ganska tidigt! Nu sitter jag på tunnelbanan på väg in att möta Anna som idag fyller 17 år. Och vi  ska sen röra oss mot Grönan och där kolla på Oskar Linnros! Kan dagen bli bättre eller?! :D 

At farmors place

Sitter just nu och väntar på maten hemma hos farmor. Pannkakor står på menyn idag. Smarrigt! Försökte ta lite fina bilder med farmors katt, men de gick ju sådär..
      

Ush

Den här morgonen startade väl sådär. Jag vakna. Kunde knappt gå upp ur sängen för jag har en obeskrivlig träningsvärk. Sen tog jag lite längre tid på mg än vanligt och hann inte göra något kaffe o var tvungen att springa till bussen. Så nu sitter jag här på bussen trött som ett as och börjar skoldagen med en elektromekanik lektion med våran dyslektiker till lärare. 
 Wish me luck !  



Tro mig , såhär vaknade jag inte..

godnatt

 

Lets get fit!